Κυριακή 3 Απριλίου 2011

μελισταλακτο

εκ φυσεως[η ζωη εχει πλακα]
Καλησπερα.Καλο μηνα σε ολους μας.Πολυ καιρο εχω να αναρτησω ,λογω φορτου εργασιας.









Μελισταλακτο.Ειναι ενα μαγαζι στη Θασο οπου του εφτιαξα ορισμενα πραγματα.
Καληνυχτα σας.Θα τα πουμε παλι συντομα.

7 σχόλια:

  1. Για ποιο να πω πρώτα; τα παραβάν (σωστά μάντεψα;), τα τραπέζια ή το κλαδί ελιάς; Είναι όλα τους υπέροχα! Αυτά έφτιαχνες τόσο καιρό κι είχες χαθεί; Άξιζε τον κόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.Σ`ευχαριστω.Αυτα και αλλα πολλα που θα τα αναρτησω εν καιρο.Φιλια και καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα και με τόσο ανοιξιάτικα χρώματα!
    Να ρωτήσω τι μπογιές χρησιμοποιείς στα τραπέζια και στα άλλα μεταλλικά αντικείμενα; Εγώ ζωγράφισα ένα τραπεζάκι που είχαμε και πήρα λαδομπογιές ,αφού ήταν μεταλικό, όπως καταλαβαίνεις δεινοπάθησα να το τελειώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι φανταστικά σε ιδέες και χρώματα γιαυτό καιαρέσουν . Μπράβο σου. θα ήθελα να σε ρωτήσω πως πετυχαίνεις να βάζεις μέσα στο φόντο κι άλλο χρώμα να αχνοφέγγει με σφουγγάρι ή πινέλο και τι χρώματα χρησιμοποιείς ακρυλικα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα Νικη.Ευχαριστω για τα σχολια.Τα χρωματα που χρησιμοποιω ειναι ακρυλικα σε βαζακια τα οποια δεν τα αραιωνω.Το κακο που εχουν ειναι οτι στεγνωνουν αμεσως.Και συο τελος βερνικι με βαση το νερο. Ειναι δοκιμασμενα τα δουλεψα πριν απο δυο χρονια σε ενα ξενοδοχειο,για εξωτερικο χωρο,ειναι οπως τα ζωγραφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα Νικη.Σε ευχαριστω.Δουλευω με ακρυλικα χρωματα τα οποια δεν τα αραιωνω.Οταν δουευω το φοντο,χρησιμοποιω δυο και τρια χρωματα μαζι.Δουλευω με πινελα σε διαφορα μεγεθη ταυτοχρονα.
    Καλημερα,φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα όπως πάντα πανέμορφα μπράβο Κλεονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή